Wednesday, January 11, 2012

Tammikuun Helsinkiä * Helsinki in January * Helsinki jaanuaris

Luminen Helsinki on kaunis ja huokuu omanlaistaan rauhaa. Kävelymatkan varrella koulutukseen tuli vastaan muutama ihana kauppa ja näyteikkuna. Onneksi ovet eivät olleet vielä auki :-)... Paluumatkalla Pohjoisesplanadilla sai ihalla ravintola Kappelia ja Esplanadinpuiston valoja. Mielenkiinnola odotan, mitä kaikkea alkaa näkyä desingpääkaupungissa tämän vuoden aikana.

***

Snowy Helsinki is beautiful and there's a peaceful feeling of its own. On my way to the training I found some lovely shops and windows. Luckily the doors were not open yet :-)... On my way back I enjoyed the restaurant Kappeli (Chapel) and the lights of Esplanade park. I look forward how being the World Design Capital 2012 will be seen on the streets.

***

Lumine Helsinki on kaunis ja linnas on omamoodi rahustavat hõngu. Teel koolitusse leidus mitmeid kauneid poode ja aknaid. Õnneks uksed olid veel kinni :-)... Tagasiteel Pohjoisesplanadil nautisin restoran Kappeli ja Esplanadi pargi valgustusest. Ootan huviga, kuidas Helsingi tänavatel World Design Capital 2012 tuleb silma hakkama. 

Restaurant Kappeli in Esplanade

Interior shop Papagena


Helsinki Railway Station

Esplanade park

Lovely small Kauppa (The Shop) next to the Post office

Design @ Stockmann

Interior shop Cobello

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...