Sunday, April 1, 2012

Kukkaloistoa * Floral arrangements * Lilleseadeid - a la Jeff Leatham

Jeff Leatham

Jeff Leatham on maailmalla tunnettu floristi, joka rakastaa yhdistellä useinmiten samansävyisiä kukkia isoissa määrissä  ja eri muotojen kera. Vaikuttava lopputulos on aina taattu. Yksinkertisuudessaan todella kaunista. Suomessa kyseisen herran taitoja on saanut nauttia mm. Livtv:n New Yorkin Kukkakeisari ohjelman kautta. Hänen ideoitaan voi soveltaa kotonakin, korvaten kukkaloiston metsästä löytyvillä aarteilla. Alla kevyt kokeiluversio :-).

Mukavaa Pääsiäisaikaa!

***
Jeff Leatham is a world famous florist, loving usually to combine floral arrangements around similar tones with huge amounts and different shapes. Simple but beautiful. In order to utilize his ideas at home, you could use the treasures from forest and elsewhere from the nature. Below my light home version :-).

Enjoy the Easter time!

***

Jeff Leatham on tuntud florist, kes armastab kombineerida samas toonis ning suurtes massides lilli. Lihtne ja kaunis idee. Kodustes oludes tema ideesid võib ära kasutada metsa- ja muude loodusmaterjalidega. All minu kerge kodune versioon :-).

Ilusaid Munadepühi!

Kärt Aavik :-)

Jeff Leatham

Jeff Leatham
Jeff Leatham
Jeff Leatham
2 comments:

 1. Hei :)
  Kyllä vaan katselin aikoinaan tuon kukkakeisarin ohjelmat liviltä, ja niin upeita asetelmia hän tekee..
  Liviltä tuli myös toinenkin kukka ohjelma, ja siinä oli ainakin kolme ihmistä tekemässä asetelmia erilaisiin tilaisuuksiin siinä oli myös mies tekemässä asetelmia ja hänet tunnisti suurista laseista..pahus kun en muista sen ohjelman nimeä mutta hyviä vinkkejä sain kun katselin sitä ohjelmaa.
  Oikein hyvää pääsiäistä sinulle :)

  ReplyDelete
 2. Kiitos, Hannele, samoin teille!!!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...